Radionice22.04.2023.

Girl Pow3r radionica

U Beogradu, 24. aprila 2023. godine u Privrednoj komori Srbije, održaće se još jedan „Girl PoW3r“ događaj, u organizaciji Superklastera Odličan 3, formiranog u okviru projekta Srbija Inovira koji zajednički sprovode Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i ICT Hub.

Girl PoW3r je program osnovan sa ciljem osnaživanja žena za poslovanje u Web3 industriji. U okviru njega Superklaster Odličan 3 organizuje niz predavanja i radionica, koje imaju za cilj da podrže žene u njihovim poduhvatima i usmere ih na Web3 svet.

Dosadašnje „Girl PoW3r“ radionice održane su sa velikimuspehom i naišle su na značajan odziv velikog broja žena različitih generacija i interesovanja. Predstojeći događaj biće organizovan u još većem sjaju, sa raznovrsnim edukativnim i praktičnim sadržajem, i dati nove prilike za upoznavanje i razmenu iskustava. 

Program događaja:

Prva radionica „Girl PoW3r“ održana je u februaru ove godine i na njoj su definisane potrebe žena koje se tiču poslovanja i usavršavanja. Ispitani su specifični izazovi sa kojima se sreću, i određene tačke za dalji razvoj i podršku ženama u Web3 poslovnom okruženju. Na drugoj radionici je gost bila Nataša Škrbić, koja je govorila o koracima za pokretanje startapa i podelila korisne savete za realizaciju ideja sa najvećim potencijalom za rast, kao i načine za dolazak do potrebnih resursa.

Misija Superklastera Odličan3 je stvaranje platforme koja pruža resurse i kreira podsticajno okruženje za razvoj svih učesnika održivog Web3 ekosistema u Srbiji. U fokusukonzorcijuma je razvoj stručnjaka u ovoj oblasti, povećavanjebroja inovativnih proizvoda i osnaživanju tržišta kroz multidisciplinarnu saradnju konvencionalnih industrija, startapa i akademske zajednice.

Prijavi se putem linka.

Slični tekstovi

Ciklus radionica Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

04.05.2022.

Da li biste oprobali svoje veštine koristeći virtuelnu realnost?

04.05.2022.