Predavanja22.07.2023.

Media Planning Prodigy Camp: Where creativity meets numbers

Ukoliko te zanima marketing, a isto tako voliš da tumačiš brojeve i daješ im smisao, Letnja škola medija planiranja koju za studente organizuje Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa agencijom "Universal Media Beograd" je sjajna prilika za tebe! Tokom Letnje škole, dobićeš priliku da se upustiš u uzbudljivi svet medijskog oglašavanja i saznaš više o digitalnim i tradicionalnim načinima oglašavanja. Kroz praktične vežbe, imaćeš priliku da se oprobaš u izradi medijskog plana i naučiš više o praćenju finansijskih aspekata oglašavanja, analizi rezultata, definisanju ciljne grupe, korišćenju specifičnih alata u medijskom planiranju... i još mnogo toga! 

Media Planning Prodigy Camp: Where creativity meets numbers

Letnja škola pod nazivom "Media Planning Prodigy Camp: Where creativity meets numbers" realizovaće se od 10. do 14. jula 2023. godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.   

Program škole obuhvatiće interaktivne radionice i predavanja stručnjaka iz oblasti advertajzinga, zaposlenih u agenciji "Universal Media Beograd", kao i grupne zadatke za studente. Sve neophodne materijale za rad kao i računare za različite vežbe obezbediće predavači. Programom je predviđena i jedna poseta prostorijama agencije "Universal Media Beograd".   

Prijavljivanje se obavlja putem formulara do 26. juna u ponoć.

Učešće studenata je besplatno, a prisustvo na kompletnom programu neophodno za dobijanje potvrde o pohađanju letnje škole. Svi prijavljeni biće obavešteni 30. juna o statusu svoje prijave.  

OVDE možete videti detaljnu agendu letnje škole.

Slični tekstovi

Zum kafica – Startujte pametno – izazovi na početku studiranja

01.10.2022.

Explore your career - Jedan klik do prvog koraka ka praksi u inostranstvu

04.05.2022.